FC Utrecht kijken vanuit huis

We leven momenteel in een gekke tijd: we kunnen de kroeg niet in en werken als het kan vanuit huis. Maar misschien nog wel het ergste: we kunnen niet juichen in de Galgenwaard en onze club aanmoedigen. Iets waar we elke week weer naar uitkeken. Gelukkig mogen ze wel spelen en kunnen we ze nog vanuit huis aanmoedigen. Dit is natuurlijk wel een stuk minder leuk dan in de Galgenwaard en de sfeer is heel anders. Hier lees je wat je kunt doen om het voetbal kijken vanuit huis een stukje leuker te maken!

BIER EN BITTERBALLEN

Laten we beginnen met het belangrijkste: sla veel bier en bitterballen in. Om het gemis van het stadion iets minder te maken, kunnen bier en bitterballen goed helpen. Het voordeel aan thuis voetbal kijken is dat je zelf de koelkast kunt vullen met je favoriete bier en bitterballen kunt maken wanneer je maar wil. Probeer eens een ander biertje uit en schenk het in een mooi bierglas. Zo kun je er nóg meer van genieten!

DE BESTE PLEK

Kies een goede plek in huis om voetbal te kijken. Natuurlijk kun je dit doen vanuit bed, maar dat is niet echt gezellig. Stuur je vrouw op pad en claim de bank in de woonkamer. Doe de linnen gordijnen dicht of zorg ervoor dat je bijvoorbeeld lamellen hebt hangen. Zo krijg je wel wat daglicht binnen, maar kun je toch ongegeneerd juichen wanneer er gescoord wordt. Met jaloezieën voor de ramen kan namelijk niemand naar binnen kijken. Zorg dus voor een comfortabele plek waar je je helemaal kunt uitleven.

GOEDE BEELDKWALITEIT

Hoe vervelend is het als het beeld steeds vastloopt of onscherp wordt? Zorg dus dat je hier goed op voorbereid bent. Check en test van tevoren je internet- en televisieverbinding om teleurstellingen te voorkomen. Voor een optimaal stadioneffect is een goede geluidsinstallatie nodig. Misschien kun je ook nog ergens een beamer regelen om de wedstrijd op groot scherm te volgen. Dat maakt het nog leuker om naar de wedstrijd te kijken!

VRIENDEN

Wat is voetbal kijken zonder vrienden? Saai! Nodig je vrienden uit voor een online groepsgesprek. Zo kunnen jullie toch met zijn allen voetbal kijken. Zet bijvoorbeeld je laptop naast de tv; dan kun je naar de wedstrijd en je vrienden kijken. Na de wedstrijd kunnen jullie nog een biertje opentrekken en de wedstrijd nabespreken. Gezellig, toch?

Hopelijk kun je op deze manier toch genieten van de wedstrijd en heb je een gezellige avond met je voetbalvrienden. En dan nu maar duimen dat we snel weer naar de Galgenwaard mogen!

AZ nieuws Ajax nieuws Almere City nieuws Excelsior nieuws FC Twente nieuws
FC Utrecht nieuws FC Volendam nieuws Feyenoord nieuws Fortuna Sittard nieuws Go Ahead Eagles nieuws Heracles Almelo nieuws NEC nieuws PEC Zwolle nieuws PSV nieuws
RKC Waalwijk nieuws SC Heerenveen nieuws Sparta Rotterdam nieuws Vitesse nieuws

Fcutrechtnieuws.nl

Bezoek Fcutrechtnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over FC Utrecht van Utrecht. Blijf op de hoogte van de laatste FC Utrecht transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens FC Utrecht wedstrijden.

Fcutrechtnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Fcutrechtnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Fcutrechtnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Fcutrechtnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.